Zanimive in moderne predsobe za leto 2018

Naša predsoba je prvi prostor, ki ga obiščemo mi ali naši obiskovalci v našem domu. Je tudi prvi prostor, ki ustvari prvi vtis o vašem stilu življenja. Pri renovaciji družine čedalje bolj posegajo po naravnem izgledu lesa, ki ga dopolnijo z nameščanjem zanimivih obešalnikov in večjih ogledal. Pred odhodom namreč radi preverimo še zadnjič, če je naš videz popoln ter ali smo na kaj pozabili. Novo pohištvo za predsobe je na voljo že za nekaj deset evrov do nekaj sto evrov. Cena je odvisna od velikosti, materiala in posameznih detajlov. Glede na cenovno ugodnost in dostopnost elementov, si lahko renovacijo privošči vsak.

Obvezni elementi vsake predsobe

Pod obvezne elemente vsake predsobe smatramo omarice za čevlje, omaro za bunde, obešalnike, ogledala in manjšo klop oziroma stole. V primeru, da imamo manjše otroke, moramo namestiti tudi kakšen manjši stolček, da si bo otrok lažje obul čevlje. Vsi našteti elementi vam polepšajo predsobo in obenem poskrbijo za maksimalen izkoristek prostora. V omarice za čevlje na primer pospravite vso obutev, ki jo ne potrebujete v trenutnem letnem času. Aktualno obutev pa namestite na odprte police za čevlje ali na posebno podlago, ki zadržuje umazanijo. Na ta način ne boste morali predsobe čistiti vsak dan.

Omarice za drobnarije

Vse predsobe potrebujejo tudi posamezne košarice, škatle ali omarice za drobnarije. Slednje potrebujemo za shranjevanje copatov, rokavic, kap, šalov, rut in ostalih malenkosti. Ta oblačila so aktualna le polovico leta, preostanek pa ponavadi preživijo skrita na dnu kakšne omare. Prenova predsobe vam tako omogoča nakup elementa za shranjevanje vseh drobnarij, ki jih ne potrebujete skozi celotno leto.

Kombinirani elementi

Čedalje bolj priljubljeni postajajo kombinirani elementi za predsobe, ki so večopravilni. Takšna je na primer kombinacija klopi z dvižnim sedežnim delom, ki pod seboj vsebuje omarico. Na voljo so tudi klopi, ki imajo na spodnjem delu police za odlaganje obutve. Veliko elementov vsebuje tudi možnost dodatne razširitve s posameznimi košarami za shranjevanje ali pa z dodatnimi policami za odlaganje.